Originalet Laatupaakaris Majskrokar vs.

Butikernas egna märken, EMV

Vi får väldigt många förfrågningar just nu från konsumenter som undrar varför Laatupaakaris Ekologiska Majskrokar inte finns i alla butiker i handeln.


Alla välsorterade dagligvarubutiker som har serviceandan att låta kunden själv välja vilken produkt de vill ha, saluför Laatupaakaris Ekologiska Majskrokar. Alla butiker kan beställa Laatupaakaris Ekologiska Majskrokar direkt av oss eller av deras centrallager så det finns ingen ursäkt att Majskrokarna inte skulle finnas på hyllan í din butik, tyvärr saknas den serviceandan hos en del butiker. Men du kan hitta Laatupaakaris Majskrokar i alla välsorterade dagligvarubutiker.


Till de kunder som saknar Laatupaakaris Ekologiska Majskrokar i sin butik, har vi inte annat råd att ge än att alltid fråga efter Originalet, Laatupaakaris Ekologiska Majskrokar i butikerna eller i stället börja handla i de butiker som saluför Laatupaakaris Ekologiska Majskrokar.


Man kan se generellt att allt fler livsmedelsbutiker väljer att prioritera sina egna märkesvaror (EMV) framför mer etablerade gångbara kvalitetsprodukter, tyvärr allt som oftast till förmån för ökade marginaler och på bekostnad av väldigt begränsad valfrihet för kunderna.


Det är en självklarhet att det är kunderna som handlar i butiken som ska ha valfriheten att välja vad de vill handla, inte butikerna som ska välja åt konsumenterna.


Kära kunder och konsumenter, tack än en gång för att Ni finns och gör det möjligt för oss att fortsätta distribuera dessa omtyckta Laatupaakaris Ekologiska Majskrokar, originalet sedan 1994!